Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!

Go Back   Site Owners Forums - Webmaster Forums > Web Design > Graphic Design

Notices


Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-19-2017, 01:37 AM   #1
sunled
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 3,786
How To Activate Plugins via Code?

How To Activate Plugins via Code?
sunled is offline   Reply With Quote

Old 01-12-2018, 12:08 AM   #2
sirishasiri
Registered User
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 123
Plugins are stored in an array in the 'active_plugins' option. The array contains the file path to each plugin that is active.
sirishasiri is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
attractive THANKGIVING offers with a coupon code KVChosting The Market 23 07-17-2018 03:33 PM
Host1Plus.com - Save 30% on Web Hosting |15% on VPS hosting Aurimas Post your ad here 0 03-21-2016 06:51 AM
Host1Plus.com - Web Hosting -30%| VPS -15%| Reseller from $20.00/mo Aurimas Post your ad here 0 03-01-2016 12:33 AM
Host1Plus.com | Quality International VPS Hosting with 24/7 Support from $0.75/mo Aurimas Post your ad here 0 08-13-2015 05:40 AM
Does cake have any plugins to create a QR code? noahwilson PHP / mySQL 0 06-07-2013 02:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:04 PM.


Powered by vBulletin Copyright © 2013 vBulletin Solutions, Inc.