Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!

Go Back   Site Owners Forums - Webmaster Forums > Web Programming > Programming General

Notices


Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-19-2017, 04:56 AM   #1
thevyakar
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Location: USA
Posts: 113
C

What is static block?
thevyakar is offline   Reply With Quote

Old 12-27-2017, 10:28 PM   #2
BryceBrady
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 776
Static block is used for initializing the static variables.This block gets executed when the class is loaded in the memory. A class can have multiple Static blocks, which will execute in the same sequence in which they have been written into the program.
BryceBrady is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2018, 02:33 AM   #3
thevyakar
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Location: USA
Posts: 113
Thanks for sharing your knowledge.
thevyakar is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:31 AM.


Powered by vBulletin Copyright © 2013 vBulletin Solutions, Inc.