Go Back   Site Owners Forums - Webmaster Forums > Web Programming > Programming General

Notices


Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-11-2016, 06:23 PM   #1
sansastark
Registered User
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 32
Get PHP country name from code

If you are investigating the Buy product acquiring the country_id of GB, nonetheless you'll need Uk, the subsequent code might be made use of, merely a fast snippet of code that could return you the Region Title dependent on the region code, e.g:

Code:
Mage: :software()->getLocale()->getCountryTranslation($country_id);
Only go as part of your state id price (e.g GB) and Magento will return the complete place identify.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
and
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
and learn at
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
vs
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
sansastark is offline   Reply With Quote

Old 07-17-2016, 03:22 PM   #2
project
Registered User
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 122
If you are investigating the Buy product acquiring whmcs coupon the country_id of GB, nonetheless you'll need Uk, the subsequent code might be made use of, merely a fast snippet of code that could return you the Region Title dependent on the region code, e.g: whmcs discount and whmcs coupon code 2016
project is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2016, 01:00 AM   #3
smmexpertss
Registered User
 
Join Date: Sep 2015
Location: UK
Posts: 447
You don't have to have a fully-formed locale for the first parameter. This makes the function useful for getting the country name from any locale:

<?php
var_dump(Locale::getDisplayRegion('-US', 'fr'));

//Returns
string 'États-Unis' (length=11)
?>
smmexpertss is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Host1Plus.com - Save 30% on Web Hosting |15% on VPS hosting Aurimas Post your ad here 0 03-21-2016 06:51 AM
Host1Plus.com - Web Hosting -30%| VPS -15%| Reseller from $20.00/mo Aurimas Post your ad here 0 03-01-2016 01:33 AM
Useful PHP code snippets for PHP web development m2soft PHP / mySQL 4 10-09-2014 11:09 PM
attractive THANKGIVING offers with a coupon code KVChosting The Market 0 11-16-2012 06:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:09 PM.


Powered by vBulletin Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc.